Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

Alltid fri frakt

60 dagars ångerrätt

Betala med Klarna

Om ONESKIN

Skönhetstillbehör på nätet
 

Vilka är vi
ONESKIN drivs av det svenska bolaget Oneskin AB beläget i centrala Stockholm. Vår grundidé ligger i utveckla smarta produkter inom hälsa, skönhet och hudvård, gärna med utmärkande design eller funktion.

Vår huvudmarknad är Europa och vi hanterar alla moment in-house från idé och produktion till logistik och kundvård. Tillsammans är vi ett starkt team med medarbetare som sköter allt från inköp, produktdesign, marknadsföring, webdesign, ekonomi och logistik. 

Vår målsättning är att varje produkterbjudande ska kännas som ett hållbart fynd för dig som kund, oavsett om det är en spegel som underlättar din sminkning eller tillbehör för rakning och tandborstning. Alla produkter levereras fraktfritt till dig med 60 dagars öppet köp/returrätt.


Miljö och etiskt ansvar
Vi följer de direktiv som gäller inom EU och Sverige gällande material och jobbar kontinuerligt på att bli ännu bättre. Vi besöker kontinuerligt de leverantörer och fabriker vi samarbetar med för att säkerställa förhållanden, löner m.m och att fabrikerna följer landets lagar och Code of Conduct. De fabriker som samarbetar med Sparnet har även tillverkning åt ett flertal stora Skandinaviska detaljhandelsbolag.

Vi skickar även våra orders med klimatvänligt emballage i samarbete med ClimatePartner

Det viktigaste i slutändan för oss är nöjda kunder. Vi lyssnar på era önskemål och anpassar vårt utbud, våra val av material och funktion utifrån all den värdefulla feedback vi får in. Tveka inte att höra av er till vår kundtjänst och berätta om vad ni är nöjda eller mindre nöjda med, kring hemsida, produkter eller serivce. En nöjd kund är vår högsta prioritet, vi lyssnar på Er! Vi tar mer än gärna emot feedback om våra artiklar, detaljer som är bra eller dåliga, om hemsidan, service och bemötande i allmänhet. Vi jobbar kontinuerligt på att alltid bli ännu lite bättre!

Välkommen! //ONESKIN-teamet

Fakturaadress (Ej besöksadress):
Stores For You AB
Erik Dahlbergsgatan 30
115 32 Stockholm

Returadress:
Stores For You AB
c/o Almroth
Linnégatan 22
60223 Norrköping