Din varukorg

Fortsätt Handla

Många köpte även

Alltid fri frakt

60 dagars ångerrätt

Betala med Klarna

Hårband med telefonsladd (10-pack)

4.33 av 5!
Tuffa hårband med telefonsladd-design. Tofsarna är både skonsamma för håret och gör det mycket lättare att sätta upp svansar och håruppsättningar.

 149 kr

/st

-57%349 kr/st

✓ Fri frakt inom Sverige

Alltid fri frakt

60 dagars ångerrätt

Betala med KlarnaDessa populära gummiband håller håruppsättningar och svansar på plats. Det elastiska materialet möjliggör även en sista snurr för det sista (hopplösa) varvet runt ditt hår. Hemligheten bakom är den smarta knorrformade designen (likt en telefonsladd) som automatiskt drar ihop sig och håller svansen på plats.  

Utöver att hårsnoddarna är utmärkta för att sätta upp svansar med så gör det sig riktigt bra som armband. Du får alltså en perfekt accessoar när du inte använder dom i håret! 

✓ Skonsamt för håret
✓ 10 par i olika färger
✓ Enkel att sätta upp håret med
✓ Använd dom som armband

hairband sparnet.se

En stor fördel med gummihårbanden är att det är mycket mer skonsamma för håret och sliter inte loss hår på samma sätt som vanliga tygtoffsar. 

Totalt ingår 10 st tofsar i 5 olika färger, allt från genomskinliga som inte syns i håret till färgglada. Prisvärt storpack som gör att du har tillräckligt många för veckans alla dagar samt en buffert för att kunna tappa bort några.. 

Färger:
2 st svart
2 st genomskinliga
2 st rosa
2 st guld
2 st silver

Recensera

4.5/54.33 av 5!

Recensera

Hårband med telefonsladd (10-pack)

Välj ett betyg:

4.33 5 Hårband med telefonsladd (10-pack)
Visa fler